May 9, 2024

Shoe paradise mall

Shoe paradise mall : Madinga avalynės mentelė, kuri atitinka visus jūsų avalynės poreikius

2024 m. Kinijos aplinkos technologijų konferencija vyks Šanchajuje.

4 min read
Vakar Šanchajuje vyko 2024 m. Kinijos aplinkos technologijų konferencija ir Kinijos aplinkos mokslo draugijos metinė konferencija. Gražiems Kin
Vakar Šanchajuje vyko 2024 m. Kinijos aplinkos technologijų konferencija ir Kinijos aplinkos mokslo draugijos metinė konferencija. Gražiems Kinijos tikslams, mokslinėms ir technologinėms naujovėms, tyrinėjant naujos kokybės ir produktyvių aplinkos apsaugos pramonės plėtros kelią, taip pat spartinančias temas, tokias kaip žalios žemos anglies technologijos pasitikėjimas savimi ir koordinuoti reklamos reklamą Aukštas ekologinės aplinkos apsauga ir aukštos kokybės ekonominė ir socialinė vystymasis.
Xia Zuyi, Kinijos aplinkos mokslų draugijos direktoriaus pavaduotojas ir sekretorė, teigė, kad mokslinės ir technologinės naujovės yra pagrindinis naujos kokybės produktyvumo ugdymo elementas.Susidūrę su naujuoju etapu, naujais reikalavimais ir naujomis užduotimis, turime labiau pasikliauti mokslinėmis ir technologinėmis naujovėmis nei bet kada anksčiau.Pirma, mes sutelkiame dėmesį į strateginį gražios Kinijos konstrukcijos diegimą, sustipriname ekologinės aplinkos ir technologijų palaikymą ir tikrai pageriname poreikį išspręsti pagrindines mokslines problemas ir pagrindines pagrindines technines organizacijas, kurias reikia išspręsti, ir sustiprinti šaltinio inovacijų ir technologijų tyrimus. ir plėtra. Strateginės jėgos ir ugdo strateginių mokslininkų grupę, vadovaujančius talentus, jaunus žmones, jaunus žmones, jaunus žmones, mokslinius ir technologinius talentus, novatoriškus talentus ir aukšto lygio inovacijų komandas.
Li Yonghongas, Ekologijos ir aplinkos ministerijos užsienio bendradarbiavimo ir mainų centro direktoriaus pavaduotojas, mano, kad šiuo metu Kinijos ekonominė ir socialinė plėtra pateko į aukštos kokybės vystymosi etapą, kuris pagreitina žalią ir žemą anglies dalį. Modelis, kad padidintų efektyvumą, pasikliaujant technologine pažanga, organizacinėmis inovacijomis, profesionalumu ir gamybos naujovėmis.„Kaip tiesioginė institucija, tiesiogiai vadovaujanti Ekologijos ir aplinkos ministerijai, Ekologijos ir aplinkos užsienio bendradarbiavimo ir mainų centro ministerija visada tarnavo gražios Kinijos ir ekologinės civilizacijos statybai įgyvendindama išsivysčiusių šalių patirtį ir technologijas, palaikant taršos mažinimą , koordinuotas efektyvumas, ekologiškos transformacijos skatinimas ir aukštos kokybės plėtra. Pokyčių, biologinės įvairovės ir kitos susijusios pramonės šakos statybos pajėgumų pastatas paskatins aukštos kokybės pramonės naujoves ir plėtrą, pasuktą į korporacijos žalią žemą anglies transformaciją.
Tang Jiafu, Šanchajaus ekologinio ir aplinkos biuro partijos grupės sekretorius, išėmė duomenų rinkinį, kad paaiškintų gražaus Šanchajaus pastato rezultatus. „Liaudies miestas“.Ekologinių ryšių kokybė nuolat pagerėjo Bendra anglies dioksido išleidimo vertė ir energijos suvartojimas viršijo 50%.„Viena vertus, tikslinės gražiojo Šanchajaus statybos užduotys, viena vertus, pagreitina strateginius, pjaustymo, žlugdančias, žalingas mokslines ir technologines naujoves ir skatina gilios integracijos ir pažangių žaliųjų technologijų plėtrą ir skatinimą bei pažangias žaliųjų technologijų technologijas. gamyba, tyrimai, pagreitina ekonominės pramonės, energijos struktūrų pertvarkymą ir ekologišką anglies kiekį ir plėtoti ekologišką produktyvumą, turintį tarptautinius konkurencinius pranašumus. Gyvenimas.
Li Qilin, vienas iš renginio organizatorių ir visų -lianlian aplinkosaugos pramonės prekybos rūmų pirmininkas, teigė, kad esant naujajai situacijai ekologinės aplinkos pramonė, kaip veiksminga tiekimo šalis kaip ekologinis aplinkos valdymas, yra pagrindinė parama Sukurta gražia KinijaJis taip pat pateikė tris pasiūlymus: pirma, mes turime laikytis naujovių skatinamų, sustiprinti technologinius tyrimus ir plėtrą bei pagilinti pramonės universitetą -tyrimų bendradarbiavimą; Tuo pačiu metu sustiprinkite tarptautinius mainus ir bendradarbiavimą, skatinkite Kinijos aplinkos apsaugos pramonės technologijų technologijas ir gerindami tarptautinę mano šalies aplinkos pramonės įtaką; Pagrindinio tikslo – dekoruoti anglies kiekį ir išplėtimo plėtros augimą kontekstas.
Subsequently, Wang Jinnan, deputy director of the National Committee of the Chinese People’s Political Consultative Conference, chairman of the Chinese Academy of Environmental Sciences, Academician of the Chinese Academy of Engineering, former Deputy Minister of the Ministry of Science and Technology, Chairman of the Inovacijų metodo tyrimų asociacija, Nacionalinio klimato kaitos ekspertų komiteto garbės direktorius, Tarptautinė Eurazijos mokslų akademija, Ekologijos ir aplinkos ministerijos viceprezidentas, Mokslo ir technologijos ministerijos direktoriaus pavaduotojas Ji Yuantang , ir kitiems svečiams mes sakėme pagrindines kalbas tokiomis temomis kaip „technologijų pramonės palaikymo stiprinimas ir išsamiai skatinami gražios Kinijos statybos“, „Žaliosios naujovės ir konkurencijos“ bei „Vystymasis naujoje situacijoje“.
Interviu svečiai taip pat vedė nuostabius mainus ir dalijosi tokiomis temomis kaip „išsamiai skatinant aplinkos apsaugos pramonės statybos misiją ir galimybes, kad būtų galima statyti gražią Kiniją aplinkos apsaugos pramonei statyti“.
Pranešama, kad šioje konferencijoje yra aukščiausiojo lygio susitikimų forumas ir daugybiniai forumai, apimantys septynias pagrindines dalis, tokias kaip vanduo, atmosfera, kietos atliekos, dirvožemis, stebėjimas, išsami aplinka, žalios anglies kiekis.Ekspertai ir verslininkai, dalijasi technologijų ir mainų pramonės mažinimo patirtimi, pradėkite nuo „naujų“ ir eikite į „kokybę“, kad aptartumėte, kaip ugdyti naują produktyvumą, padėti aplinkos apsaugos pramonės inovacijoms ir transformacijai bei integracijai, skatinti harmoningą harmoningą Statybos žmonių ir gamtos gražios Kinijos sambūvis.
Autorius: Zhang Tianchi
Tekstas: Zhang Tianchi redaktorius: Xu Jinghui redaktorius, atsakingas: Rongbing
Perspausdino šį straipsnį, nurodykite šaltinį.
Ataskaita/atsiliepimai
Copyright 2019-2024 shoeparadisemall.com All rights Reserved | Newsphere by AF themes.